Viasea etablerte i januar eget kontor i Immingham, og 1. mai starter de opp med direkterute til Norge. Ruten vil gå direkte til fire norske havner; hvor den først anløper Oslo på onsdager, deretter Moss og Larvik på torsdager, før den ender i Kristiansand på fredager. 

Vi gleder oss over at Viasea utvider sitt rutetilbud, og at Larvik får en ukentlig forbindelse til England. Vi ser virkelig frem til mulighetene dette vil gi for næringslivet i vår region, sier havnedirektør Jan Fredrik Jonas.

Ruten gir direkte adgang til hele Sør-Norge, og er et viktig miljøtiltak for at gods fra Europa kan anløp sjøveien. 

Vi er veldig stolt over å kunne utvide tilbudet vårt, og endelig drive vår egen rute fra England. Med eget kontor i Immingham vil vi kunne ta enda bedre vare på dagens kunder, og kunne gi et bedre tilbud til nye kunder med import og eksport fra England, sier administrerende direktør i Viasea Shipping, Morten Pettersen.

Om Viasea Shipping
Rederiet Viasea Shipping AS ble etablert høsten 2016 og har avdelinger i Norge, Nederland og England. Viasea er en shortsea - operatør som tilbyr rask og pålitelig dør-til-dør løsninger til Norge fra Nord-Europa.
Rederiet har hovedkontor i Moss, og drifter flere seilinger til Norge; to ukentlige avganger fra Rotterdam/Moerdijk, en ukentlig fra Litauen og Polen, og tilbyr også en rute fra Spania.